PREDAJ - pozemok 9486 m2 Kanaš - Veľký Šariš

Predaj

Popis

Investičná príležitosť:
Realitná spoločnosť DRAGON REAL Vám ponúka rozsiahly pozemok na výstavbu exkluzívneho projektu na bývanie – v obci Kanaš, Veľký Šariš

Predstavujeme atraktívny pozemok o rozlohe 9486 m², ideálny pre developerov a investorov, ktorí hľadajú príležitosť na realizáciu výnimočného projektu na bývanie. Nachádzajúci sa na vrchu obce Kanaš, tento pozemok ponúka jedinečnú kombináciu panoramatických výhľadov na Šarišský hrad a okolitú prírodu, čo je ideálne pre vytvorenie luxusného a tichého bývania v súlade s prírodou.

Vlastnosti pozemku:

Veľkorysá rozloha: 9486 m² ponúka dostatočný priestor pre rozvoj viacerých rezidenčných jednotiek alebo komplexného rezortu.
Neopakovateľné výhľady: Zabezpečte budúcim obyvateľom nezabudnuteľné pohľady na prírodu a historické pamiatky.
Prístupnosť a súkromie: Prístup je zatiaľ po poľnej ceste zaručuje súkromie a exkluzivitu lokality.
Výzva pre developerov: Využite túto jedinečnú príležitosť na vytvorenie výnimočného prostredia na bývanie, ktoré bude reprezentovať harmonickú symbiózu moderného dizajnu a prírodných prvkov. Tento projekt by mohol zahrňovať prvky ekologického bývania, využívanie lokálnych materiálov, ako aj začlenenie pokročilých technológií pre maximálny komfort a udržateľnosť.

Kontaktujte Nás:

Telefón: 0915 882 346
Email: martin.zec@dragonreal.sk
Ponúknite svojim klientom nie len domov, ale výnimočný životný štýl v srdci prírody. My vám pomôžeme zrealizovať vašu víziu na tejto výnimočnej lokalite!

Špecifické detaily inzerátu

ID 7883
TYP predaj
Pozemky komerčné
Vlastníctvo osobné
Celková výmera: 9486
Umiestnenie zastavaná časť obce
Terén rovinatý
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Veľký Šariš, Prešov, Prešovský kraj, Slovensko
08221
Cena: 12 € m² 12 € m²
Kontaktné informácie info@dragonreal.sk
Kontakt: info@dragonreal.sk
Telefón:: 09..........zobraziť