PREDAJ - mobilné domčeky Neviditeľný inzerát

Kategória

Reality / Domy

Popis

Útulné mobilné domčeky s moderným vybavením vhodné k vode či do lesa Naša realitná kancelária má na predaj dva útulné mobilné domčeky, ktoré sú ideál

Útulné mobilné domčeky s moderným vybavením vhodné k vode či do lesa

Naša realitná kancelária má na predaj dva útulné mobilné domčeky, ktoré sú ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kompaktný a pohodlný domov. S úžasnou výhodou priestoru ponúkajú tieto domčeky rozlohu približne 23m², čo zabezpečuje komfortné a dostatočne veľké obytné prostredie.

Vítame vás v svete pohodlného a praktického bývania s našimi novými mobilnými domčekmi, ktoré sú plne funkčné a pripravené na bývanie. S úžasnou kombináciou moderného dizajnu a praktických riešení ponúkame domčeky, ktoré zaručujú štýlový a príjemný životný priestor pri vode či v lese.

Moderné vybavenie a funkčné riešenia

Tieto mobilné domčeky sú vybavené novými modernými zariadeniami, vrátane samostatnej kuchynskej linky, ktorá vám umožní prípravu jedál. Okrem toho disponujú samostatnou kúpeľňou s WC, čo zabezpečuje pohodlné a súkromné zariadenia. Predávajú sa zariadené, ak by mal niekto záujem sú na predaj aj s pozemkom pri vode Domaša časť Eva.

Kontaktujte nás pre viac informácií

Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií o týchto úžasných mobilných domčekoch. Radi vám poskytneme ďalšie podrobnosti a zorganizujeme osobnú prehliadku týchto domčekov.

Špecifické detaily inzerátu

TYP: predaj
Domy: novostavby
Počet izieb: 1 izba
Vlastníctvo: osobné
Kúpelňa:: Nie
Kuchyňa:: Nie
Loggia:: Nie
Balkón:: Nie
Terasa:: Nie
Garáž:: Nie
Špajza:: Nie
Šatník:: Nie
Stav objektu: neuvedené
Konštrukcia:: tehlový
Kúrenie:: ústredné
Zariadenie:
Energetický certifikát:: neuvedené
Inzerent:: Realitná kancelária

Pridal

Martin Žec

Lokalita

Slovensko, Prešovský kraj, Vranov nad Topľou, Holčíkovce

Detail ponuky

Číslo ponuky: 10263
Zobrazené: 174
Pridané: 23-05-2024
Inzerát expiruje: do vymazania