3-izb. bauring - rezervované Neviditeľný inzerát

Kategória

Reality / Byty

Popis

Ponúkam Vám na predaj 3-izb. byt typ bauring v Banskej Bystrici, v časti stará Sásová, na Chabeneckej ul. č. 5. Výmera bytu s príslušenstvom je 68,70

Ponúkam Vám na predaj 3-izb. byt typ bauring v Banskej Bystrici, v časti stará Sásová, na Chabeneckej ul. č. 5. Výmera bytu s príslušenstvom je 68,70 m2 plus nádherná, priestranná lodžia z obývačky, ktorá zabezpečuje súkromie. Lodžia má presklenie. Orientácia svetových strán je na SV/JZ. Na SV je kuchyňa, spálňa a kúpeľňa s oknom. Na JZ je obývačka a ďalšia izba. Poschodie je 5 z 8. Byt je v krajnej sekcii (jedno-vchodový bytový dom), ktorý je zateplený. Byt je s dostatkom denného slnka, hlavne obývačka s lodžiou a jedna izba.
Z bytu je nádherný výhľad na celú Rudlovú ( Bánošské lúky) v pozadí vrch Urpín. Z opačnej strany na Pánsky diel.
Byt prešiel rozsiahlou novou modernou - vkusnou rekonštrukciou, ktorá je už dokončená a čaká sa už len na kuchynskú linku na mieru od stolára a dôsledné upratanie bytu. Kuchynská linka bude ako je vizualizačný obrázok v galérii foto.
Rozsah rekonštrukcie bytu:
Ešte pred touto novou rekonštrukciou boli vymenené plastové okná.
Boli zamurované pôvodné dvere zo vstupnej chodbičky do kuchyne ( pôvodne bolo vela dverí na kope)
V celom byte je nová elektroinštalácia ( revízna správa bude odovzdaná novému majiteľovi)
Stropy sú znížené (technológia napínacích stropov) so zabudovaným led svetlami a v obývačke je aj led podsvietenie obvodu stropu na diaľkové ovládanie. V miestnostiach sú hlavné svietidlá aj na diaľkové ovládanie. Stierky celý byt - farba biela.
V celom byte je jednotná laminátová podlaha bez prechodových líšt. Sú vymenené interiérové dvere s obložením zárubní (biela farba). Nové sú aj bytové vchodové bezpečnostné dvere.
WC je samostatné ( závesný set) plus menšie umývadlo so skrinkou. Kúpeľňa je s podlahovým kúrením, s priestranným, moderným murovaným sprchovacím kútom, ktorý bude taktiež vyhrievaný a má sklenenú stenu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni.
Kuchynská linka bude na mieru od stolára do tvaru L potiahnutá popod okno so zabudovanými spotrebičmi: indukčná el. varná doska, el. rúra, digestor z odsávaním do von nie filtrový, vstavaná mikrovlnka, umývačka riadu užšia, granitový drez,
Ďalšou veľkou výhodou je technická miestnosť ( predtým špajza ) kde je nanovo privedená el. voda a odpad pre práčku a sušičku. V technickej miestnosti ostane dosť priestoru aj na ďalšie uskladnenie potrebných vecí z domácnosti, či už na upratovanie ( vysávač, vedrá, metly, mop....), prípadne sezónnych vecí.
K bytu prináleží aj pivnica v suteréne bytového domu.
Čo sa týka bytového domu - má novú strechu, je zateplený, bytovka má nový, moderný výťah. Vchod je čistý, udržiavaný.
V blízkosti sa nachádza komplet občianska vybavenosť: obchody ako napríklad Lidl, Tesco, Coop jednota, Bila rôzne iné obchody a služby, fitnes, pošta, lekárne, poliklinika, rôzne športoviská, ZŠ, MŠ, zastávky autobusov MHD atď.
Blízko, pár minút, je aj do prírody, kde sú rôzne turistické, bežecké, cyklotrasy. Majitelia 4 nohých miláčikov majú kde chodiť na prechádzky aj dlhšie túry ako je na Bánoš, Sásovská dolina, Panský diel, Šachtičky atď.
Sásová/Rudlová má svoje krásne miesta, kto ju pozná nedá na ňu dopustiť :)
Vieme Vám poradiť aj zabezpečiť financovanie tejto nehnuteľnosti, máme viac ako 20 ročné skúsenosti, spolupracujeme so všetkými bankami, stavebnými sporiteľňami, poisťovňami, vieme Vám zabezpečiť súdneho znalca k hypotéke a previesť Vás celým procesom od A po Z.
Tento byt vonia novotou, určite odporúčam obhliadku. Verím, že sa Vám bude páčiť.
Rekonštrukcia je nová moderná a vkusná.
V prípade záujmu o informácie - obhliadku ma môžete kontaktovať kedykoľvek 24/7. Ak by som hneď nezdvihla telefón, určite Vám zavolám späť.
Teším sa na obhliadku s Vami :)
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2442
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Špecifické detaily inzerátu

ID: 2442
Byty: 3 izbový
TYP: predaj
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 69
Kúpelňa:: 1
Kuchyňa:: 1
Loggia:: 1
Balkón:: Nie
Terasa:: Nie
Garáž:: Nie
Špajza:: Nie
Šatník:: Nie
Výťah: áno
Stav objektu: úplná rekonštrukcia
Konštrukcia:: tehlový
Druh parkovania:: verejne
Kúrenie:: ústredné
Zariadenie:
Pivnica:: neuvedené
Energetický certifikát:: neuvedené
Inzerent:: Realitná kancelária

Cena

166 500

Pridal

Marta

Lokalita

Slovensko, Banskobystrický kraj, Banská Bystrica, Banská Bystrica

Detail ponuky

Číslo ponuky: 10047
Zobrazené: 110
Pridané: 15-02-2024
Inzerát expiruje: do vymazania