PREDAJ - 2,5 izbový byt - Prešov Neviditeľný inzerát

Kategória

Reality / Byty

Popis

NA PREDAJ 2,5 izbový byt novostavba Prešov Ponúkame na predaj moderný 2,5-izbový byt v atraktívnej novostavbe na Vodárenskej ulici v Prešove. Byt, s

NA PREDAJ 2,5 izbový byt novostavba Prešov

Ponúkame na predaj moderný 2,5-izbový byt v atraktívnej novostavbe na Vodárenskej ulici v Prešove. Byt, s celkovou rozlohou 58m2, z čoho 48m2 je obytný priestor a 10m2 predstavuje priestranná terasa, sa nachádza na vyvýšenom prízemí a ponúka komfortné bývanie s množstvom vymožeností. K bytu patrí aj garážové státie umiestnené priamo pod bytom.

Interiér bytu je navrhnutý tak, aby spĺňal vysoké nároky na pohodlie a funkcionalitu aj napriek menším metrom štvorcovým. Skladá sa z útulnej chodby s vstavanou skriňou, samostatného WC, kúpeľne s murovaným jadrom vybaveným sprchovacím kútom s masážnymi hlavicami a rebríkovým radiátorom, obývacej izby prepojenej s kuchyňou a dvoch nepriechodných izieb z ktorých je vstup na veľkú terasu, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre odpočinok a relaxáciu. Kuchyňa je vybavená na mieru vyrobenou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi vrátane elektrickej indukčnej varnej dosky, elektrickej rúry a umývačky riadu a chladničky.

Orientácia bytu na západ a sever zabezpečuje príjemnú klímu počas celého dňa. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2019. Ponúka vlastný oplotený areál s elektrickou bránou, ktorý zahŕňa detské ihrisko a altánok. Pre obyvateľov je tiež možné prenajať si parkovacie miesto v sume 35,-€ v suteréne bytového domu alebo využívať parkovanie na verejnom parkovisku.

V blízkosti bytu sa nachádza vynikajúca občianska vybavenosť vrátane pošty, potravín, obchodných centier, služieb, parku, školy a škôlky. Byt sa nachádza blízko centra mesta, čo zabezpečuje pohodlný prístup k rôznym kultúrnym a spoločenským aktivitám. Tento byt má nízke prevádzkové náklady.

Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku! Tešíme sa na Vás.

Špecifické detaily inzerátu

ID: 7697
Byty: 2 izbový
TYP: predaj
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 58
Kúpelňa:: Nie
Kuchyňa:: Nie
Loggia:: Nie
Balkón:: Nie
Terasa:: Nie
Garáž:: Nie
Špajza:: Nie
Šatník:: Nie
Stav objektu: novostavba
Konštrukcia:: tehlový
Kúrenie:: ústredné
Zariadenie:
Pivnica:: neuvedené
Energetický certifikát:: neuvedené
Inzerent:: Realitná kancelária

Pridal

Martin Žec

Lokalita

Slovensko, Prešovský kraj, Prešov, Prešov

Detail ponuky

Číslo ponuky: 10151
Zobrazené: 54
Pridané: 09-04-2024
Inzerát expiruje: do vymazania