Rodinný dom v Jelke po kompletnej rekonštrukcii.

Predaj

Popis

JMB Reality ponúka na predaj exkluzívne rodinný dom, po kompletnej rekonštrukcii z prvotriednych materiálov v obci Jelka, v okrese Galanta.
Terajší majiteľ, kúpil rodinný dom v roku 2015 v pôvodnom stave. Od kúpy až po dnešok prechádzal RD kompletnou rekonštrukciou. Rodinný dom a príslušenstvo sa nachádza na pozemkoch o výmere 1 326 m2. Zastavaná plocha domu je 162 m2. Dom je obývaný v prízemí, ktoré tvoria dve kuchyne, jedáleň, tri izby, kúpeľňa , WC, špajza a sklad. V prednej časti domu sa nachádza miestnosť v pôdoryse pomenovaná ako kotolňa, v ktorej je umiestnený nový kondenzačný plynový kotol so zásobníkmi na vodu značky Wiessmann. Kotol je nový, so zárukou. Všetky rozvody kúrenia sú robené s uhlíkovej ocele, vo všetkých miestnostiach sú nové radiátory. Vo vyššie spomenutej miestnosti je príprava na dobudovanie kúpeľne. Dom bol kompletne zateplený, má novú fasádu a kamenný obklad. Na dome je nová strešná krytina Blachotrapez s doživotnou zárukou. Povala je neobývaná, v najvyššom bode so svetlosťou 4,8 metra. Na povale sa dá vybudovať samostatná bytová jednotka o výmere cca 100 m2. Povalu je potrebné zatepliť. Vymenené sú v dome všetky rozvody.
Rodinný dom má vlastnú studňu s dostatkom vody pre potreby domácnosti aj pestovanie. Rovnako je však pripojený aj na verejný vodovod. Dom je plynofikovaný. Na ulici sa nachádza kanalizácia, na ktorú zatiaľ dom pripojený nie je - avšak stačí ho len dopojiť. Vstup na pozemok je cez elektrickú programovateľnú bránu, do dvorovej časti. Celý pozemok je rozdelený na dvor, záhradu so sadom a záhradu, ktorá je dnes voliérou, časti sú oddelené vnútornými plotmi. Vonkajšie oplotenie pozemku je tiež v celom rozsahu nové, s dvojitým oplotením. V prednej časti od ulice plný betónový plot s imitáciou dreva.
Na pozemku sa nachádza hospodárska budova pôvodne slúžiaca ako garáž, fóliovník, sad s veľkým množstvom ovocných stromov /jablone, slivky, figa, moruše/, viničom /8 druhov hrozna/. Na pravej strane záhradnej časti sa nachádza vykurovaný skleník. Je zakopaný do zeme cca 1 meter vnútro skleníka je riešené spôsobom vyvýšených záhonov. Po celom pozemku sú umiestnené polievacie ventily a rozstrekovacie trisky pre potreby ochrany stromov v prípade jarných mrazíkov.
Na pozemku sa nachádzajú voliéry pre chov drobného vtáctva a zvierat, 2 pivnice na uskladnenie zeleniny (jedna dvojpivnica, jedna jednopivnica) a udiareň.
Obec Jelka má výbornú geografickú polohu leží v blízkosti Trnavy aj Bratislavy. Je to obec s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza Malý Dunaj, Čierna Voda, rekonštruovaný vodný mlyn a množstvo ďalších turistických atrakcií.
Dom je okamžite využiteľný na bývanie pestovanie prípadne chov. Disponuje všetkým potrebným. Vzhľadom na technický stav domu a lokalitu sa dom vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2779
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy.
Kontakt: 0917 416 820 (nekontaktovať mailom)

Špecifické detaily inzerátu

ID 2779
TYP predaj
Domy rodinné domy
Počet izieb 3 izby
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 162
Kúpelňa: Nie
Kuchyňa: Nie
Loggia: Nie
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: 1
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Stav objektu úplná rekonštrukcia
Konštrukcia: tehlový
Druh parkovania: garážové
Kúrenie: ústredné
Zariadenie
Energetický certifikát: neuvedené
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Jelka, Galanta, Trnavský kraj, Slovensko
Cena: 189 000 189000
Kontaktné informácie Ján Bušfy
0917416820
Kontakt: Ján Bušfy 0917416820
Telefón:: 09..........zobraziť