Rezervované - 2-izb NKS s lodžiou v Sásovej

Predaj

Popis

Ponúkam Vám na predaj peknú čiastočne prerobenú 2-izbovú ( typ bytu NKS) v Banskej Bystrici, v časti Sásová, na Tatranskej ulici č. 3. Byt sa nachádza na 5-tom poschodí zo sedem, poschodového panelového bytového domu, ktorý je zateplený, samozrejme s výťahom :) Byt sa nachádza vo vnútornej sekcii bytového domu. Náklady nie sú vysoké: 5 € mesačne za plyn, ktorý sa využíva na varenie. Elektrika je mesačne 20 €, správcovi, ktorým je SBD BB sa platí záloha mesačne 115 € (samozrejme záleží na spotrebe). Orientácia svetových strán je V/Z. Na východ je kuchyňa so vstupom na lodžiu a spálňa, na západ je obývačka. Výmera bytu s príslušenstvom je 49,47 m2 plus lodžia k tomu. Izby sú neprechodné a napriek nie veľkej výmere, ale za to veľmi dobrej dispozícii, pôsobí fajn a hlavne prakticky.
Popis bytu:
Okná sú v celom byte plastové, so žalúziami a v obývačke a spálni sú aj sieťky proti hmyzu. Na chodbe a v kuchyni je vkusná jednotná keramická dlažba, ktorá sa menila pred 2 rokmi. V spálni je nová laminátová podlaha. V obývačke je taktiež laminátová podlaha, ale staršieho dáta. Pred 4 rokmi sa prerábalo bytové jadro za murované, kde je nová elektroinštalácia, voda, odpad. WC je samostatné. V kúpeľni je murovaný sprchový kút a je tam aj ideálny priestor na práčku aj sušičku.Kuchynská linka je zánovná, vo veľmi dobrom stave, naviac je vybudovaná prípojka na myčku. Momentálne sa varí na plyne a el. rúre. Kúrenie v byte je ústredné, cez plynovú kotolňu a na radiátoroch sú merače tepla. Z kuchyne je vstup na lodžiu, ktorá je novo zrekonštruovaná, rovnaká v celom bytovom dome. Z lodžie je pekný výhľad do ulice, ale vidieť aj zeleň - prírodu. Interiérové dvere sú nové, s obložením zárubní do izieb. Elektroinštalácia v byte okrem bytového jadra je pôvodná, funkčná bez závad, ale tým že bytový dom nie je starý, je postavený v roku 1985 nie je nutné ju meniť, možno len pre svoj dobrý pocit. Záleží od priorít nového majiteľa. Steny sú omietnuté (v poriadku) nie sú to však klasické stierky, vyzerá to dobre udržiavané. Byt pôsobí pekne, je udržiavaný, čistý. Zariadenie v byte je po dohode. Voľný je taktiež po dohode. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu. Parkovanie je na priľahlých cestných komunikáciách a parkoviskách v okolí.
V okolí sa nachádza naozaj komplet občianska vybavenosť a to hlavne: v tesnej blízkosti je zástavka MHD, novinový stánok, Billa, veľké moderné Fitness centrum Sásová s cvičebnou plochou 800 m2, Joga, Jumping, neďaleko je aj Lidl, Tesco, Jednota, rôzne iné obchody a služby, lekárne, poliklinika, kde v pohode zájdete na pešo za pár minút. Úplná výhoda je, že na skok - necelá minútka, ste v prírode. Rôzne možnosti či už krátkych prechádzok, alebo aj dlhších túr na krásne miesta, ideálne možnosti hneď pri dome na bežkovanie v zime. Poľné cestičky Vás dovedú do dolín, ale aj do nádherných kopcov, kde načerpáte energiu :)
Vieme Vám poradiť aj s financovaním danej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami a máme viac ako 20 ročné skúsenosti. Vieme Vám zabezpečiť znalca pre vypracovanie znaleckého posudku k hypotéke, tak isto aj poistenie majetku a osôb. Prevedieme Vás celým procesom od A po Z . Kontaktovať ma môžete kedykoľvek 24/7. Ak Vám nezdvihnem telefón hneď, určite Vám zavolám späť. Teším sa na zavolanie, rada zodpoviem na Vaše otázky a dohodnutie obhliadky. Krásne dni želám :)
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2524
Katarína Kubincová
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Špecifické detaily inzerátu

ID 2524
Byty 2 izbový
TYP predaj
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 50
Kúpelňa: 1
Kuchyňa: 1
Loggia: 1
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: Nie
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Výťah áno
Stav objektu čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia: panelový
Druh parkovania: verejne
Kúrenie: ústredné
Zariadenie čiastočne zariadený
Pivnica: latková
Energetický certifikát: trieda B
Výhody zateplenie stavby
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovensko
Cena: 116 000 116000
Kontaktné informácie Katarína Kubincová
Kontakt: 0907842785
Telefón:: 09..........zobraziť

Podobné nehnuteľnosti