Predaj - Rodinný dom - Lipovce

Predaj

Popis

Vstúpte do sveta, kde sa každý deň mení na dobrodružstvo a každý moment na nezabudnuteľný zážitok. Chata Zuzana, skvost ukrytý medzi Lačnovom a Lipovcami. Je viac než len domov, je to brána do života. Tu sa snúbi bývanie  s prírodou, a ponúka neobmedzené možnosti pre relaxáciu, pohodu a zábavu.

S úžitkovou plochou 450 m², je tento dom majstrovským dielom funkčnosti, ktoré sa vznešene týči v srdci prírody. S kapacitou ubytovania až pre 16 osôb. Chata Zuzana je dokonalým miestom pre veľké rodiny, skupiny priateľov alebo ako rekreačné stredisko. Ponúka 6 luxusne navrhnutých izieb, tri kompletné kúpeľne s WC a dve samostatné WC.

Ponorte sa do sveta nekonečnej pohody v suterénnej saune a jacuzzi, kde každý deň končí v znamení relaxácie a obnovy. Veľká spoločenská miestnosť a plne vybavená kuchyňa sú dokonalým miestom pre nezabudnuteľné večery plné smiechu a radosti.

Chata je s orientáciou na juh juhozápad , ktorý zaručuje, že interiér je zaliaty slnečným svetlom a teplom. Moderné vykurovacie systémy vrátane tepelného čerpadla a krbu zabezpečujú komfort počas celého roka. Má nízke prevádzkové náklady a samostatnosť s vlastnou vodou a elektrickým septikom sú ďalšími plusmi, ktoré zvýšia váš komfort a nezávislosť.

V okolí domu je rovinatý terén, ktorý ponúka ideálne miesto pre vonkajšie aktivity a relaxáciu v náručí prírody. Toto všetko robí z Chaty Zuzana nielen perfektný rodinný únik alebo investičnú príležitosť, ale aj kúsok raja na zemi, ktorý čaká, aby ste ho objavili.

Nečakajte, kým vám táto jedinečná príležitosť prejde pomedzi prsty. Chata Zuzana je pripravená stať sa vaším novým domovom. Útočiskom pre relax, zdrojom radosti a miestom nezabudnuteľných zážitkov. Objavte tento poklad skrytý v srdci prírody a začnite písať svoj vlastný príbeh v mieste, kde sa splnia všetky vaše sny.

Zaujala vás táto ponuka?

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnite obhliadku tohto výnimočného pozemku. Naš tím je tu, aby Vám pomohol s akýmikoľvek otázkami a poskytol podporu.

Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento výnimočný kúsok nehnuteľnosti!


Špecifické detaily inzerátu

ID 7640
TYP predaj
Domy chaty a chalupy
Počet izieb 6 a viac izieb
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 450
Kúpelňa: Nie
Kuchyňa: Nie
Loggia: Nie
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: Nie
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Stav objektu neuvedené
Konštrukcia: tehlový
Kúrenie: ústredné
Zariadenie
Energetický certifikát: neuvedené
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Lipovce, Prešov, Prešovský kraj, Slovensko
08001
Kontaktné informácie annazuzana.gulova@dragonreal.sk
Kontakt: annazuzana.gulova@dragonreal.sk
Telefón:: 09..........zobraziť