PREDAJ - Pozemok - Jakovany

Predaj

Popis

Objavte investičný raj v srdci prírody! Predaj rozľahlého pozemku v Jakovanoch – Ideálny na projektovanie rodinných domov

Realitná agentúra DRAGON REAL Vám ponúka na predaj exkluzívny pozemok s rozlohou 7 879 m² v Jakovanoch, len 8 km od Sabinova. Tento pozemok je strategicky umiestnený na okraji dediny. Je slnečný, južný a nachádza sa v krásnom prírodnom prostredí s pôsobivým výhľadom, priamo prístupný z hlavnej cesty.

Predstavte si projekt, ktorý by tu mohol vyrásť

Súbor štýlových rodinných domov, kde moderný dizajn splynie s prírodným okolím. To zvýši vašu investíciu nielen vďaka estetike, ale aj kvôli vynikajúcej lokalite. Pozemok je dokonalým kandidátom pre developerský projekt. Ktorý bude zameraný na výstavbu viacerých rodinných domov, ktoré môžu splniť sny o bývaní v súkromí a zároveň ponúknuť prvotriedne bývanie.

Investície do nehnuteľností v lokalitách ako je Jakovany sú výnimočne výhodné vďaka ich rastúcej hodnote a atraktivite. Táto lokalita ponúka všetko, čo by moderný investor mohol požadovať: pokoj, prírodu, dostupnosť a neobmedzený potenciál pre rozvoj.

Prehliadku a ďalšie informácie Vám rada podá maklérka

Neváhajte ma kontaktovať a dozviete sa viac o tejto vynikajúcej investičnej príležitosti. Poďte so mnou objavovať potenciál, ktorý tento pozemok ponúka pre vašu budúcu investíciu.

Špecifické detaily inzerátu

ID 8036
TYP predaj
Pozemky stavebné
Vlastníctvo osobné
Umiestnenie zastavaná časť obce
Terén rovinatý
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Jakovany, Sabinov, Prešovský kraj, Slovensko
08301
Kontaktné informácie Maklér: Martina Baranová
Mobil: 0944 418 743
Mail: martina.baranova@dragonreal.sk
Kontakt: martina.baranova@dragonreal.sk
Telefón:: 09..........zobraziť